Turizam - Hotelijerstvo - Menadžment

turizam hotelijerstvo turizam
turizam 1turizam 2turizam 3turizam 4turizam 5
turizam

Vesti iz turizma, hotelijerstva, ugostiteljstva...

Vesti više...

turizam

Stručna literatura

Literatura...

turizam

Turistički Svet časopis više izdanja

Turisticki Svet

turizam

Autorski projekti i stručni skupovi

Projekti

Dobrodošli

na portal stručnog časopisa za savremeno hotelijerstvo & turizam "Turistički Svet", namenjen profesionalcima u turističkoj & hotelskoj industriji, pratećoj privredi,ali i svim ljubiteljima putovanja, koji će na jednom mestu pronaći najaktuelnije informacije sa svetske i domaće turističke scene, iz hotelijerstva i restoraterstva, s fokusom na menadžment u i - kvalitetu. Na ovom portalu posetioci, između ostalog, mogu da se informišu o novinama u hotelsko-turističkoj industriji, aktuelnim trendovima, prognozama, rešenjima problema, inovacijama, stručnoj literaturi, konferencijama, sajmovima, forumima, novim proizvodima i uslugama..., da bolje upoznaju važne ljude i kompanije u ovoj i pratećim industrijama itd. Mogu, takođe, da ostavljaju i svoje komentare , da prate sve naše aktivnosti na društvenim mrežama, kao i da pristupe elektronskom izdanju časopisa "Turistički Svet", prvog stručnog glasila za savremeno hotelijerstvo & turizam u Srbiji, koji je već 12 godina pouzdana logistika onima čiji je poslovni cilj da budu uspešni i da traju!

Forum

Forum menadžera hotela & hotelskih domaćinstava jedan je od najvećih i najatraktivnijih godišnjih susreta hotelijera, akademske elite i uglednih predstavnika prateće privrede, koji od 2002. godine organizuje Redakcija časopisa "Turisitčki Svet", u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, a od pre par godina i sa Univerzitetom Singidunum, uz izvršnu organizaciju Udruženja "Ambasdadori dobre usluge". Koncipiran je kao tematski edukativni i poslovni skup profesionalaca u hotelskoj industriji, iz dva dela: radnog - na kojem ugledni predavači i panelisti iznose svoja iskustva i razmenjuju mišljenje o važnim temama za hotelijere, i svečanog na kojem se najboljima u hotelsko-turističkoj industriji uručuju ugledna timska i individualna priznanja u nekoliko kategorija, od kojih je najveće priznanje, tzv. hotelijerski "oskar" - priznanje "Ambasadori dobre usluge". Forum redovno prati i izložba najnovijih proizvoda i usluga iz HoReCa programa, što čitavom događaju daje poseban ton i čini ga atraktivnim za sve učesnike.

Posetite naš sajt posvećen forumu hotelijera:
http://www.forumhotelijera.com/

“Ambasadori dobre usluge”

turisticki svetSavremena hotelsko-turistička industrija Srbije dobila je nedavno dodatnu logistiku u novoosnovanom udruženju Ambasadori dobre usluge. Ovu asocijaciju, koja zagovara holistički a ne parcijalni pristup hotelsko-turističkoj industriji, predstavljaju profesionalci s vizijom rasta, stručni konsultanti s odli­čnim obrazovanjem i višegodišnjim, najčešće internacionalnim iskustvom na raznim me­nadžerskim i trenerskim pozicijama u hotelsko-turističkoj privredi. Ambasadori dobre usluge više...

“Adresar vila”

turizamAdresar vila mozete pogledati ovde.

PRIJATELJI

turizam Alansa
turizam Dijaspora group
turizam HT
turizam STP
turizam Biznis Ekonometar
turizam Sacen
turizam TOB
turizam TOS

PARTNERI

Turizam Ljubljana
Turizam Hotel Moskva
Turizam Majdan
Turizam Merkur
Turizam UT